top of page
  • Writer's pictureGrigorescu Simona

Start sedinte foto de vara 2019! :)

Updated: Nov 4, 2021


Zana verii a lucrat de zor in ministudio la decorurile pentru sedintele foto de vara si incet, incet, acestea au prins contur. Povestea noastra de vara poate sa inceapa! :)

Aceasta poveste este pentru copilasi incepand cu cei care stau in fundulet. Pentru nou nascuti, zana verii tese alte povesti, pe masura lor.

Pentru ca este vara si gandul nostru zboara la vacanta, vom face calatorii imaginare in doua locuri minunate: la casuta bunicilor de la tara unde vom face cunostinta cu catelusul Azorel si cu pisicuta Mariuta, vom coace porumb si vom aduna fanul si apoi ne vom aventura departe, catre o livada de lamai din insorita Italie, unde ne asteapta pisicuta Bella, iar acolo vom culege lamai, vom face limonada si vom savura o inghetata delicioasa (ne vom prefacem doar, este de jucarie :) ).

Detalii legate de oferta pentru sedintele foto de vara 2019

(mai jos vedeti si oferta pentru mini sedinte):

- costul: 300 lei;

- locatia: ministudioul din Bucuresti, sector 1;

- perioada: sezonul de vara 2019;

- durata: rezervam timp 2 ore pentru fiecare client, aproximativ 1.5 ore pentru shooting, restul pentru formalitati;

- avem la dispozitie 2 fundaluri si decoruri tematice plus accesorii diverse incluse;

- intre 20 si 30 de fotografii (in functie de dispozitia modelului - pana acum nu s-a intamplat niciodata sa fie mai putin de 30) editate, in format digital JPEG, livrate online, rezolutie print si web, din care facem cateva cadre si cu parintii;

- o fotografie digitala cu animatie si sunet (la alegere din doua variante: cea cu casuta de la tara sau cea din livada de lamai);

- patru imagini digitale compuse (cate doua in fiecare decor);

- galerie foto online temporara pentru a putea sa impartasiti mai usor cu prietenii si familia povestea voastra;

- copilasii primesc la final o mica surpriza dulce;

- optional album foto slim 15/15 cm, 13 file - cost suplimentar 125 lei;

- optional revista format A5, 8 file - cost suplimentar 65 lei;

- optional tablou pe panza 20/30 cm - cost suplimentar 75 lei.

Oferta pentru mini sedinte:

- costul: 150 lei;

- locatia: ministudioul din Bucuresti, sector 1;

- perioada: sezonul de vara 2019 ;

- durata: rezervam timp 1 ora pentru fiecare client, aproximativ 45 min pentru shooting, restul pentru formalitati;

- avem la dispozitie 1 fundal (la alegere din cele doua) si decoruri tematice plus accesorii diverse incluse;

- intre 10 si 15 fotografii (in functie de dispozitia modelului - pana acum nu s-a intamplat niciodata sa fie mai putin de 15 la mini sedinte) editate, in format digital JPEG, livrate online, rezolutie print si web, din care facem cateva cadre si cu parintii;

- o fotografie digitala cu animatie si sunet;

- doua imagini digitale compuse;

- galerie foto online temporara pentru a putea sa impartasiti mai usor cu prietenii si familia povestea voastra;

- copilasii primesc la final o mica surpriza dulce;

- optional, putem discuta separat despre mini albume, tablouri pe panza, etc., la un cost suplimentar in functie de produsul dorit.

Programarile se fac telefonic (0726.200.927), in limita locurilor disponibile.

Aveti si posibilitatea inchirierii pe durata sedintelor foto de costumase/rochite tematice pentru copii la pretul promotional de 25 lei; modelele le gasiti aici:

http://petrecerifabuloase.blogspot.com/

Nota: Ca formalitati se semneaza un contract de servicii fotografice si o anexa GDPR intre furnizor si beneficiar (cerinte legale).

Avem si 2 CONCURSURI! Castiga o mini sedinta foto de vara sau de toamna pentru copii!

Concursul numarul 1

Cerintele pentru participare sunt: - Like la pagina de FB Simona Grigorescu Photography daca nu ai dat deja; - Like & Share public la postarea de pe FB care anunta oferta aceasta si concursul; - un comentariu la postarea respectiva cu tag catre 3 prieteni din Bucuresti cu copii sub 12 ani care ar putea sa fie interesati de aceasta oferta.

Concursul numarul 1 se desfasoara incepand din momentul postarii anuntului pe FB/Instagram pana pe 11 iunie 2019 iar castigatorul va fi ales dintre participantii validati, prin tragere la sorti si anuntat pe data de 14 iunie. Pot participa si cei care au facut deja rezervare.

Concursul numarul 2

Cine aduce 3 clienti pentru sedintele foto (complete) de vara primeste gratuit o mini sedinta foto de toamna sau de vara daca nu a expirat perioada de desfasurare a acestora. Cine aduce 2 clienti pentru sedintele foto de vara (complete) primeste 50% reducere la o mini sedinta foto de toamna sau de vara daca nu a expirat perioada de desfasurare a acestora. Premiul se acorda dupa incasarea clientilor adusi, pentru sedinte foto programate ulterior acesteia. Concursul numarul 2 se desfasoara incepand din momentul postarii anuntului pe FB/Instagram pana la finalul sezonului de vara. Pot participa si cei care au facut deja rezervare.

Va doresc succes! :)

#recuzita #portret #vara #copii #familie #sedintafoto #minisedintafoto

117 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page