top of page

Tarife

Cititi si rubrica de observatii de la sfarsit, contine informatii importante!

SEDINTA FOTO MATERNITATE/GRAVIDE, BEBELUSI (peste 6 luni), SMASH THE CAKE ANIVERSARE 1 AN, COPII, ABSOLVENTI, FAMILIE, CUPLU, PORTRET, ANIMALE

- PRET 500 LEI in mini studio si 550 LEI in afara mini studioului; urmariti si ofertele speciale de sezon pe pagina Blog, cu preturi incepand de la 250 LEI. 

Include: pana la 2h prezenta fotografului, intre 25 si 50 fotografii (in functie de dispozitia modelului, de timpul alocat pentru shooting, de complexitate si dificultate) editate in format digital JPEG, livrate online; recuzita pentru bebelusi in mini studio; recuzita pentru gravidute; discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto, consiliere alegere tinute; galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana); include locatia in mini studio doar pentru bebelusi si copii (pana la aproximativ 10 ani), pentru adolescenti si adulti exista optiunea inchirierii unui spatiu potrivit (de la 100 lei/h), in natura sau acasa la client.

SEDINTA FOTO NOU NASCUTI (7-14 zile) IN MINI STUDIO CU RECUZITA 

 

PACHET PREMIUM - PRET 800 LEI

Include: pana la 4h prezenta fotografului; intre 40 si 50 fotografii (in functie de dispozitia modelului, de timpul alocat pentru shooting, de complexitate si dificultate) editate in format digital JPEG, livrate online; cadre de familie; discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto, consiliere alegere tinute; galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana).

 

PACHET CLASIC - PRET 700 LEI

Include: pana la 3h prezenta fotografului; intre 30 si 35 fotografii (in functie de dispozitia modelului, de timpul alocat pentru shooting, de complexitate si dificultate) editate in format digital JPEG, livrate online; cadre de familie; discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto, consiliere alegere tinute; galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana).

 

PACHET MEDIU  - PRET 600 LEI

Include: pana la 2.5h prezenta fotografului; intre 20 si 25 fotografii (in functie de dispozitia modelului, de timpul alocat pentru shooting, de complexitate si dificultate) editate in format digital JPEG, livrate online; nu include cadre de familie (doar bebe); discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto; galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana).

 

PACHET MINI  - PRET 500 LEI

Include: pana la 2h prezenta fotografului; intre 10 si 15 fotografii (in functie de dispozitia modelului, de timpul alocat pentru shooting, de complexitate si dificultate) editate in format digital JPEG, livrate online; nu include cadre de familie (doar bebe); discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto; galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana).

SEDINTA FOTO NOU NASCUTI  SI BEBELUSI  (pana la 6 luni) IN AFARA MINI STUDIOULUI GEN LIFESTYLE  - PRET 550 LEI

Include: pana la 2h prezenta fotografului; intre 25 si 50 de fotografii (in functie de dispozitia modelului, de timpul alocat pentru shooting, de complexitate si dificultate) editate in format digital JPEG, livrate online; cadre de familie; discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto, consiliere alegere tinute; galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana); nu include recuzita si locatia, nu se pot tine in mini studio pentru ca spatiul nu permite, exista optiunea inchirierii unui spatiu potrivit (de la 100 lei/h) sau acasa la client.

SEDINTA FOTO PERSONAL BRANDING

Pachetele le putem personaliza in functie de nevoi.  La toate pachetele ofer o discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto si consiliere alegere tinute. 

 

Pachet  1 mini studio - PRET 250 LEI

Include: 40 de minute rezervate din care aproximativ 15-20 de minute de shooting efectiv , 1 fundal (alb sau negru), setup de lumini simplu (o singura lumina), 1 tinuta, posing gen bust/head shot din pozitie sezut, 10 fotografii editate (editare profesionala de baza); alegerea cadrelor de editat o face fotograful, nu se predau cadre brute, needitate; fotografiile se livreaza online, in format digital JPEG, la rezolutie print si web.

Pachet 2 mini studio - PRET 350 LEI

Include: 1 ora rezervata din care aproximativ 30-35 de minute de shooting efectiv , 2 fundaluri (alb si negru), setup de lumini simplu (o singura lumina), 1-2 tinute, posing gen bust/head shot din pozitie sezut, 15 fotografii editate (editare profesionala de baza); alegerea cadrelor de editat o face fotograful, nu se predau cadre brute, needitate; fotografiile se livreaza online, in format digital JPEG, la rezolutie print si web.

Pachet 3 mini studio - PRET 550 LEI

Include: 2 ore rezervate din care aproximativ 60 de minute de shooting efectiv , 3 fundaluri (alb, negru si verde inchis texturat sau gri deschis texturat), setup de lumini simplu (o singura lumina), 2-3 tinute, posing gen bust/head shot din pozitie sezut, 30 fotografii editate (editare profesionala de baza); alegerea cadrelor de editat o face fotograful, nu se predau cadre brute, needitate; fotografiile se livreaza online, in format digital JPEG, la rezolutie print si web.

 

Pachet 1 in afara mini studioului (in aer liber sau in interior)- PRET 350 LEI plus costul transportului din mini studio in locatie si retur

Include: 1 ora rezervata, din care aproximativ 30-35 de minute de shooting efectiv ,  1-2 tinute,  15 fotografii editate (editare profesionala de baza); alegerea cadrelor de editat o face fotograful, nu se predau cadre brute, needitate; fotografiile se livreaza online, in format digital JPEG, la rezolutie print si web; nu include costul locatiei (daca este cazul).

Pachet 2 in afara mini studioului (in aer liber sau in interior)- PRET 550 LEI plus costul transportului din mini studio in locatie si retur

Include: 1 ora si jumatate rezervata, din care aproximativ 60 de minute de shooting efectiv ,  2-3 tinute,  30 de fotografii editate (editare profesionala de baza); alegerea cadrelor de editat o face fotograful, nu se predau cadre brute, needitate; fotografiile se livreaza online, in format digital JPEG, la rezolutie print si web; nu include costul locatiei (daca este cazul).

Pachet 1 mix in mini studio si intr-o locatie in afara mini studioului (in aer liber sau in interior) - PRET 700 LEI plus costul transportului din mini studio in locatie si retur

Include: 1 ora rezervata in mini studio plus 1 ora  rezervata in locatie, din care aproximativ 60 de minute de shooting efectiv ,  2-3 tinute,  30 de fotografii editate (editare profesionala de baza); alegerea cadrelor de editat o face fotograful, nu se predau cadre brute, needitate; fotografiile se livreaza online, in format digital JPEG, la rezolutie print si web; nu include costul locatiei (daca este cazul).

Pachet 2 mix in doua locatii in afara mini studioului (in aer liber si in interior) - PRET 700 LEI plus costul transportului din mini studio in locatie si retur si intre cele doua locatii locatii

Include: 1 ora  rezervata in locatia din aer liber si 1 ora in locatia din interior, din care aproximativ 60 de minute de shooting efectiv ,  2-3 tinute, 30 de fotografii editate (editare profesionala de baza); alegerea cadrelor de editat o face fotograful, nu se predau cadre brute, needitate; fotografiile se livreaza online, in format digital JPEG, la rezolutie print si web; nu include costul locatiei (daca este cazul).

FOTO PETRECERI / ANIVERSARI / MAJORAT / SERBARI COPII / BANCHET / BAL 

                                                                             - PRET 550 LEI

Include: pana la 2h prezenta fotografului, pana la 125 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate online .

                                                                            - PRET 800 LEI

Include: pana la 4h prezenta fotografului, pana la 225 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate online .

                                                                             - PRET 1150 LEI

Include: pana la 6h prezenta fotografului, pana la 350 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate online .

                                                                            - PRET 1550 LEI

Include: pana la 8h prezenta fotografului (maxim ora 24.00) , pana la 500 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate pe suport digital memory stick.

                                                                            - PRET 2300 LEI

Include: pana la 12h prezenta fotografului, pana la 750 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate pe suport digital memory stick; pentru prelungire sau reducere interval orar pretul  si conditiile se negociaza (ca punct de referinta consultati mai jos tarifele de la pachetele orare).

FOTO BOTEZ - PRET 1550 LEI

Include: pana la 8 h prezenta fotografului; sedinta foto acasa, botez la biserica, petrecerea la restaurant pana la tort inclusiv - maxim ora 24.00 (in aceeasi zi), pana la 500 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate pe suport digital memory stick; pentru prelungire sau reducere interval orar pretul  si conditiile se negociaza (ca punct de referinta consultati mai jos tarifele de la pachetele orare).

                     - PRET 550 LEI

Include: doar biserica, ceremonia si cadre cu invitatii, pana la 2h prezenta fotografului, pana la 125 fotografii (in functie de dinamica evenimentului)  editate in format digital JPEG, livrate online.

Daca se doreste si sedinta foto acasa gen lifestyle, tariful creste cu 250 lei, numarul de fotografii suplimentare este  25 iar timpul alocat se poate suplimenta cu maxim 2 ore inainte de ceremonie (pachet total 4 ore).

Daca se adauga si 2 ore la restaurant (legat, imediat dupa ceremonie, pachet total 4 ore), tariful creste cu 250 lei iar numarul de fotografii suplimentare este  pana la 100.

Daca se adauga si cununia religioasa - tariful creste cu 250 lei, numarul de fotografii suplimentare este pana la 75, iar timpul alocat se poate suplimenta cu o ora.

FOTO CUNUNIE CIVILA - PRET 1550 LEI

Include: pana la 8 h prezenta fotografului; stare civila, sedinta foto, petrecerea la restaurant pana la tort inclusiv - maxim ora 24.00 (in aceeasi zi), pana la 500 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate pe suport digital memory stick; pentru prelungire sau reducere interval orar pretul si conditiile se negociaza (ca punct de referinta consultati mai jos tarifele de la pachetele orare).

                         - PRET 550 LEI

Include: doar starea civila, ceremonia, cadre cu invitatii si cateva de cuplu, pana la 2h prezenta fotografului, pana la 125 fotografii  (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate online.

Daca se doreste si sedinta foto, tariful creste cu 250 lei, numarul de fotografii suplimentare este  25, iar timpul alocat se poate suplimenta cu maxim 2 ore inainte sau dupa ceremonie (pachet total 4 ore).

Daca se adauga si 2 ore la restaurant (legat, imediat dupa ceremonie, pachet total 4 ore), tariful creste cu 250 lei iar numarul de fotografii suplimentare este  pana la 100.

FOTO NUNTA - PRET 3050 LEI

Include: stare civila, pregatire, biserica, sedinta foto, restaurant (in aceeasi zi, maxim 16 ore), pana la 1000 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate pe suport digital memory stick; pentru prelungire sau reducere interval orar pretul si conditiile se negociaza (ca punct de referinta consultati mai jos tarifele de la pachetele orare).

                          - PRET 1550 LEI

Include: pana la 8 h prezenta fotografului; biserica, sedinta foto, petrecerea la restaurant pana la tort inclusiv - maxim ora 24.00 (in aceeasi zi), pana la 500 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate pe suport digital memory stick; pentru prelungire sau reducere interval orar pretul si conditiile se negociaza (ca punct de referinta consultati mai jos tarifele de la pachetele orare).

                         - PRET 550 LEI

Include: doar ceremonia la biserica, cadre cu invitatii si cateva de cuplu, pana la 2h prezenta fotografului, pana la 125 fotografii  (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate online.

Daca se doreste si sedinta foto, tariful creste cu 250 lei, numarul de fotografii suplimentare este  25, iar timpul alocat se poate suplimenta cu maxim 2 ore inainte sau dupa ceremonie (pachet total 4 ore).

Daca se adauga si 2 ore la restaurant (legat, imediat dupa ceremonie, pachet total 4 ore), tariful creste cu 250 lei iar numarul de fotografii suplimentare este  pana la 100.

Daca se adauga si ceremonia religioasa pentru botez - tariful creste cu 250 lei, numarul de fotografii suplimentare este pana la 75, iar timpul alocat se poate suplimenta cu o ora.

SEDINTA FOTO TRASH THE DRESS - PRET 550 LEI

Include: pana la 2h prezenta fotografului, intre 25 si 50 fotografii (in functie de dispozitia modelului, de complexitate si dificultate) editate in format digital JPEG, livrate online; discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto; galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana).

FOTO PRODUS  - de la 11 lei/fotografie, comanda minima de 275 lei in mini studio si 550 lei in afara mini studioului.

                               - fotografiile se predau editate in format digital JPEG, livrate online.

TARIF FOTO PE ZI - PRET 1550 LEI

Include: maxim 8 h prezenta fotografului (program pana in ora 24.00), pana la 500 fotografii editate in format digital JPEG, livrate pe suport digital memory stick. 

TARIF FOTO PE ORA  - PRET 275 LEI/ORA  (pachet de minim 2h in afara mini studioului si 1 h in mini studio). 

PACHETE  (program pana in ora 24.00 pentru pachetele intre 1 si 8 h, fotografiile se livreaza online pentru pachetele intre 1 si 6 h si pe suport digital memory stick pentru pachetele intre 8 si 16 h ).

Oferta pachet 1 h - 275 LEI; include: pana la 50 fotografii, editate in format digital JPEG; doar in mini studio.

Oferta pachet 2 h - 550 LEI; include: pana la 125 fotografii, editate in format digital JPEG.

Oferta pachet 4 h - 800 LEI; include: pana la 225 fotografii, editate in format digital JPEG.

Oferta pachet 6 h - 1150 LEI; include: pana la 350 fotografii, editate in format digital JPEG.

Oferta pachet 8 h - 1550 LEI; include: pana la 500 fotografii, editate in format digital JPEG.

Oferta pachet 12 h - 2300 LEI; include: pana la 750 fotografii, editate in format digital JPEG.

Oferta pachet 16 h - 3050 LEI; include: pana la 1000 fotografii, editate in format digital JPEG.

EDITARE FOTO DE BAZA

Pachet intre 50 si 499 fotografii -  PRET 1 LEU/fotografie.

Pachet intre 500 si 1000 fotografiiPRET 0.75 LEI/fotografie.

Include: reincadrare (daca este cazul) si editare de baza in Lightroom a fotografiilor brute (RAW), adica imbunatatirea in ansamblu a culorilor, tonurilor, luminozitatii, contrastului si claritatii,  prin care se adauga plus valoare aspectului global al unei fotografii brute, obtinuta direct din aparatul de fotografiat; selectia fotografiilor de editat prefer sa o faca beneficiarul (daca se doreste si selectie vedeti mai jos costurile); fotografiile se predau online, in format digital JPEG, la rezolutie print; timpul de executie variaza intre 2 si 30 de zile, in functie de marimea proiectului si de cat de aglomerata este perioada respectiva.

SELECTIE FOTOGRAFII - numarul de foto din pachet se refera la numarul total din care se face selectia.

Pachet intre 100 si 499 fotografii -  PRET 50 LEI.

Pachet intre 500 si 999 fotografii -  PRET 100 LEI.

Pachet intre 1000 si 1999 fotografii -  PRET 150 LEI.

Pachet intre 2000 si 2999 fotografii -  PRET 200 LEI.

Pachet intre 3000 si 4000 fotografii -  PRET 250 LEI.

EDITARE FOTO AVANSATA

Este o editare foto complexa si selectiva si presupune in plus fata de editarea de baza:

- modificari/ajustari locale in fotografii; editare artistica/creativa; fotografii compuse, indepartarea, adaugarea sau inlocuirea de elemente in fotografie; manipulari digitale prin care elementele care compun fotografia isi schimba aspectul real initial; corectarea imperfectiunilor pielii umane sau ale suprafetelor obiectelor. 

Include: fotografiile editate in format digital JPEG, livrate online.

Preturile se negociaza pe proiect.

ALBUME FOTO PERSONALIZATE TIP FOTOCARTE / GRAFICA - la cerere; pretul albumului fara grafica este in functie de locatia furnizorului de print, metoda de expediere, model, dimensiune si numarul de coli alese; poate avea 10, 15, 20 sau 25 de file; grafica costa 12.5/lei fila, grafica pentru coperta se plateste separat 12.5 lei daca modelul ales are coperta cu grafica. Fotografiile pentru album sunt selectate de catre beneficiar. Albumele se predau la sediul furnizorului sau se pot trimite prin curier (transport achitat de cumparator). Ca exemplu un album 20/20 cm (inchis), cu 15 file cartonate (30 pag.), cu coperta din piele ecologica sau textil, cu pana la 50 de fotografii, ajunge in jurul costului de 350 lei, iar la dimensiune 30/30 cm (inchis) 450 lei.

ALBUME FOTO ABSOLVENTI 2024 - preturi de la 60 lei, gasiti oferta aici:  

SLIDE SHOW - la cerere; poate contine pana la 50 de fotografii alese de catre beneficiar; coloana sonora este aleasa din librarii on-line care ofera melodii gratuite, fara necesitatea achizitionarii licentei; pret 50 lei. Un exemplu aici: 

FOTOGRAFIE CU ANIMATIE SI SUNET - la cerere; animatii posibile: ninsoare, frunze sau petale cazatoare, ploaie, fluturi, dust, licurici, baloane sapun (putem discuta si despre alte variante si vedem daca este posibil); coloana sonora este aleasa din librarii on-line care ofera melodii/sunete gratuite, fara necesitatea achizitionarii licentei; pret 25 lei. Se pot vedea exemple la pagina Blog la ofertele de sedinte foto. Un exemplu aici: 

GALERIE ON-LINE - la cerere se poate genera temporar (minim o luna) pe o platforma specializata, la rezolutie web; pret 55 lei/luna. Poate fi accesata de persoanele care primesc link-ul si pot descarca fotografiile (tot albumul sau doar anumite cadre) daca primesc parola de descarcare. Se pot face liste de favorite pentru albume sau alte scopuri. Se pot share-ui fotografiile individual sau albumul intreg pe retele sociale, mail, etc. 

PHOTO CORNER - la cerere, ca supliment la pachetele foto; in functie de recuzita , pretul porneste de la 500 lei.

OBSERVATII

  • Oferta este pentru Bucuresti. Pentru alte localitati se discuta separat. Pentru sedintele foto/evenimentele/lucrarile care necesita deplasare in afara orasului, clientul asigura transportul si cazarea (daca este necesara) in conditii decente agreate de ambele parti. Transportul intre locatii, daca sunt mai multe in cadrul evenimentului, este asigurat de client. Pentru evenimente de durata mare, peste 6 ore clientul asigura si masa (in cazul botezului, cununiei sau al nuntii - un meniu). Se include in timpul alocat si drumul daca evenimentul este in afara orasului; se tine cont de faptul ca fotograful este prezent cu aproximativ 30 minute inainte de inceperea evenimentului pentru pregatirea echipamentului si ramane cam 15 minute dupa terminare pentru strangerea acestuia.

  • Daca locatia aleasa de client presupune un cost suplimentar (taxa foto, cost inchiriere, etc), acesta este achitat de catre client.

  • Plata: se percepe un avans la rezervarea serviciulu (intre 30% si 50% in functie de situatie), diferenta se plateste la terminarea evenimentului.

  • Termenul de predare al materialelor variaza de la 7 zile la maximum 30 de zile de la finalul sedintei foto/lucrarii/evenimentului, in functie de durata, complexitate, sezon, disponibilitate, incarcare, furnizori externi implicati (daca este cazul), etc. Pentru urgente putem discuta si negocia termenul de predare, in masura posibilitatilor. Predarea materialelor se face on-line sau la sediul furnizorului, dupa caz.

  • Fotografiile se predau in format digital JPEG, editate in stilul propriu (editare profesionala la nivel de baza), in doua variante: rezolutie print (se folosesc pentru printare) si rezolutie web (se folosesc on-line, pentru retele sociale, smartphone, tableta, etc.); nu se predau cadre brute, needitate (acestea nefiind produse finite) iar selectia o face fotograful.

  • Toate detaliile colaborarii se personalizeaza in contract in functie de fiecare caz in parte. Pentru oferte personalizate, va rog sa ma contactati folosind informatiile din pagina de Contact.

  • Unele cadre pot fi alb negru sau sepia, in functie de viziunea si decizia artistica a fotografului.

  • Pentru o cat mai mare siguranta aparatul principal are 2 sloturi de card pe care trag simultan (daca se intampla ceva cu un card, al doilea este backup) iar la evenimente am la mine echipament de backup pentru a fi acoperiti in cazul in care cedeaza ceva. La sediu fac un alt backup al imaginilor pe un hard extern.

bottom of page