top of page

Cititi si rubrica de observatii de la sfarsit, contine informatii importante!

SEDINTA FOTO MATERNITATE/GRAVIDE, BEBELUSI (peste 6 luni), SMASH THE CAKE ANIVERSARE 1 AN, COPII, ABSOLVENTI, FAMILIE, CUPLU, PORTRET, ANIMALE - PRET 450 LEI in mini studio si 500 LEI in afara mini studioului. Urmariti si ofertele speciale de sezon pe pagina Blog, cu preturi incepand de la 250 LEI.

Include: pana la 2h prezenta fotografului, intre 25 si 50 fotografii (in functie de dispozitia modelului, de timpul alocat pentru shooting, de complexitate si dificultate) editate in format digital JPEG, livrate online; recuzita pentru bebelusi in mini studio; recuzita pentru gravidute; discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto, consiliere alegere tinute; galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana); include locatia in mini studio doar pentru bebelusi si copii (pana la aproximativ 10 ani), pentru adolescenti si adulti exista optiunea inchirierii unui spatiu potrivit (de la 100 lei/h), in natura sau acasa la client.

SEDINTA FOTO NOU NASCUTI (7-14 zile) IN MINI STUDIO CU RECUZITA 

 

PACHET PREMIUM - PRET 750 LEI

Include: pana la 4h prezenta fotografului; intre 40 si 50 fotografii (in functie de dispozitia modelului, de timpul alocat pentru shooting, de complexitate si dificultate) editate in format digital JPEG, livrate online; cadre de familie; discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto, consiliere alegere tinute; galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana).

 

PACHET BASIC  - PRET 650 LEI

Include: pana la 3h prezenta fotografului; intre 30 si 35 fotografii (in functie de dispozitia modelului, de timpul alocat pentru shooting, de complexitate si dificultate) editate in format digital JPEG, livrate online; cadre de familie; discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto, consiliere alegere tinute; galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana).

 

PACHET MINI  - PRET 450 LEI

Include: pana la 2h prezenta fotografului; intre 10 si 15 fotografii (in functie de dispozitia modelului, de timpul alocat pentru shooting, de complexitate si dificultate) editate in format digital JPEG, livrate online; nu include cadre de familie (doar bebe); discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto; galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana).

SEDINTA FOTO NOU NASCUTI  SI BEBELUSI  (pana la 6 luni) IN AFARA MINI STUDIOULUI GEN LIFESTYLE  - PRET 500 LEI

Include: pana la 2h prezenta fotografului; intre 25 si 50 de fotografii (in functie de dispozitia modelului, de timpul alocat pentru shooting, de complexitate si dificultate) editate in format digital JPEG, livrate online; cadre de familie; discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto, consiliere alegere tinute; galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana); nu include recuzita si locatia, nu se pot tine in mini studio pentru ca spatiul nu permite, exista optiunea inchirierii unui spatiu potrivit (de la 100 lei/h) sau acasa la client.

FOTO PETRECERI/ANIVERSARI/SERBARI COPII/BANCHET/BAL - PRET 500 LEI

Include: pana la 2h prezenta fotografului, pana la 100 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate online .

                                                                           -PRET 750 LEI

Include: pana la 4h prezenta fotografului, pana la 200 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate online .

                                                                            -PRET 1100 LEI

Include: pana la 6h prezenta fotografului, pana la 300 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate online .

                                                                           -PRET 1500 LEI

Include: pana la 8h prezenta fotografului (maxim ora 24.00) , pana la 500 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate pe suport digital memory stick.

                                                                           -PRET 2250 LEI

Include: pana la 12h prezenta fotografului, pana la 750 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate pe suport digital memory stick; pentru prelungire sau reducere interval orar pretul  si conditiile se negociaza (ca punct de referinta consultati mai jos tarifele de la pachetele orare).

FOTO BOTEZ - PRET 1500 LEI

Include: pana la 8 h prezenta fotografului; sedinta foto acasa, botez la biserica, petrecerea la restaurant pana la tort inclusiv - maxim ora 24.00 (in aceeasi zi), pana la 500 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate pe suport digital memory stick; pentru prelungire sau reducere interval orar pretul  si conditiile se negociaza (ca punct de referinta consultati mai jos tarifele de la pachetele orare).

                     - PRET 500 LEI

Include: doar biserica, ceremonia si cadre cu invitatii, pana la 2h prezenta fotografului, pana la 100 fotografii (in functie de dinamica evenimentului)  editate in format digital JPEG, livrate online.

Daca se doreste si sedinta foto acasa gen lifestyle, tariful creste cu 250 lei, numarul de fotografii suplimentare este  25 iar timpul alocat se poate suplimenta cu maxim 2 ore inainte de ceremonie.

Daca se adauga si cununia religioasa - tariful creste cu 250 lei, numarul de fotografii suplimentare este pana la 50, iar timpul alocat se poate suplimenta cu o ora.

FOTO CUNUNIE CIVILA - PRET 1500 LEI

Include: pana la 8 h prezenta fotografului; stare civila, sedinta foto, petrecerea la restaurant pana la tort inclusiv - maxim ora 24.00 (in aceeasi zi), pana la 500 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate pe suport digital memory stick; pentru prelungire sau reducere interval orar pretul si conditiile se negociaza (ca punct de referinta consultati mai jos tarifele de la pachetele orare).

                         - PRET 500 LEI

Include: doar starea civila, ceremonia, cadre cu invitatii si cateva de cuplu, pana la 2h prezenta fotografului, pana la 100 fotografii  (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate online.

Daca se doreste si sedinta foto, tariful creste cu 250 lei, numarul de fotografii suplimentare este  25, iar timpul alocat se poate suplimenta cu maxim 2 ore inainte sau dupa ceremonie.

FOTO NUNTA - PRET 3000 LEI

Include: stare civila, pregatire, biserica, sedinta foto, restaurant (in aceeasi zi, maxim 16 ore), pana la 1000 fotografii (in functie de dinamica evenimentului) editate in format digital JPEG, livrate pe suport digital memory stick; pentru prelungire sau reducere interval orar pretul si conditiile se negociaza (ca punct de referinta consultati mai jos tarifele de la pachetele orare).

Daca se adauga si ceremonia religioasa pentru botez - tariful creste cu 250 lei, numarul de fotografii suplimentare este pana la 50, iar timpul alocat se poate suplimenta cu o ora.

SEDINTA FOTO TRASH THE DRESS - PRET 500 LEI

Include: pana la 2h prezenta fotografului, intre 25 si 50 fotografii (in functie de dispozitia modelului, de complexitate si dificultate) editate in format digital JPEG, livrate online; discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto; galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana).

FOTO PRODUS  - de la 10 lei/fotografie, comanda minima de 250 lei in mini studio si 500 lei in afara mini studioului.

                               - fotografiile se predau editate in format digital JPEG, livrate online.

TARIF FOTO PE ZI - PRET 1500 LEI

Include: maxim 8 h prezenta fotografului (program pana in ora 24.00), pana la 500 fotografii editate in format digital JPEG, livrate pe suport digital memory stick. 

TARIF FOTO PE ORA  - PRET 250 LEI/ORA  (pachet de minim 2h in afara mini studioului si 1 h in mini studio). 

PACHETE  (program pana in ora 24.00 pentru pachetele intre 1 si 8 h, fotografiile se livreaza online pentru pachetele intre 1 si 6 h si pe suport digital memory stick pentru pachetele intre 8 si 16 h ).

Oferta pachet 1 h - 250 LEI; include: pana la 50 fotografii, editate in format digital JPEG.

Oferta pachet 2 h - 500 LEI; include: pana la 100 fotografii, editate in format digital JPEG.

Oferta pachet 4 h - 750 LEI; include: pana la 200 fotografii, editate in format digital JPEG.

Oferta pachet 6 h - 1100 LEI; include: pana la 300 fotografii, editate in format digital JPEG.

Oferta pachet 8 h - 1500 LEI; include: pana la 500 fotografii, editate in format digital JPEG.

Oferta pachet 12 h - 2250 LEI; include: pana la 750 fotografii, editate in format digital JPEG.

Oferta pachet 16 h - 3000 LEI; include: pana la 1000 fotografii, editate in format digital JPEG.

EDITARE FOTO - PRET 5 LEI/fotografie, pachet minim 20 bucati; se refera la editare de baza. 

Include: fotografiile editate in format digital JPEG, livrate online.

EDITARE FOTO AVANSATA

- fotografii compuse (elemente adaugate, ex: petale sau frunze cazatoare, ninsoare, fluturi, etc.) pret 15 lei/foto;

- editare artistica/creativa (ex. efecte digitale de watercolor, oil paint, pencil sketch, HDR, etc.) - pret 25 lei/foto. 

Putem discuta si despre alte variante si vedem daca este posibil si la ce cost.

Include: fotografiile editate in format digital JPEG, livrate online.

ALBUME FOTO PERSONALIZATE TIP FOTOCARTE / GRAFICA - la cerere; pretul albumului fara grafica este in functie de locatia furnizorului de print, metoda de expediere, model, dimensiune si numarul de coli alese; poate avea 10-20 file; grafica costa 10/lei fila, grafica pentru coperta se plateste separat 10 lei daca modelul ales are coperta cu grafica. Fotografiile pentru album sunt selectate de catre beneficiar. Albumele se predau la sediul furnizorului sau se pot trimite prin curier (transport achitat de cumparator). Ca exemplu un album 20/20 cm (inchis), cu 15 file cartonate (30 pag.), cu coperta din piele ecologica sau textil, cu pana la 50 de fotografii, ajunge in jurul costului de 300 lei.

ALBUME FOTO ABSOLVENTI - preturi de la 60 lei, gasiti oferta aici:  

SLIDE SHOW - la cerere; poate contine pana la 50 de fotografii alese de catre beneficiar; coloana sonora este aleasa din librarii on-line care ofera melodii gratuite, fara necesitatea achizitionarii licentei; pret 50 lei.

FOTOGRAFIE CU ANIMATIE SI SUNET - la cerere; animatii posibile: ninsoare, frunze sau petale cazatoare, ploaie, fluturi, dust, licurici, baloane sapun (putem discuta si despre alte variante si vedem daca este posibil); coloana sonora este aleasa din librarii on-line care ofera melodii/sunete gratuite, fara necesitatea achizitionarii licentei; pret 25 lei. Se pot vedea exemple la pagina Blog la ofertele de sedinte foto. Un exemplu aici: 

GALERIE ON-LINE - la cerere se poate genera temporar (minim o luna) pe o platforma specializata, la rezolutie web; pret 55 lei/luna. Poate fi accesata de persoanele care primesc link-ul si pot descarca fotografiile (tot albumul sau doar anumite cadre) daca primesc parola de descarcare. Se pot face liste de favorite pentru albume sau alte scopuri. Se pot share-ui fotografiile individual sau albumul intreg pe retele sociale, mail, etc. 

PHOTO CORNER - la cerere; in functie de recuzita, pretul porneste de la 500 lei.

OBSERVATII

  • Oferta este pentru Bucuresti. Pentru alte localitati se discuta separat. Pentru sedintele foto/evenimentele/lucrarile care necesita deplasare in afara orasului, clientul asigura transportul si cazarea (daca este necesara) in conditii decente agreate de ambele parti. Transportul intre locatii, daca sunt mai multe in cadrul evenimentului, este asigurat de client. Pentru evenimente de durata mare, peste 6 ore clientul asigura si masa (in cazul botezului, cununiei sau al nuntii - un meniu). Se include in timpul alocat si drumul daca evenimentul este in afara orasului; se tine cont de faptul ca fotograful este prezent cu aproximativ 30 minute inainte de inceperea evenimentului pentru pregatirea echipamentului si ramane cam 15 minute dupa terminare pentru strangerea acestuia.

  • Daca locatia aleasa de client presupune un cost suplimentar (taxa foto, cost inchiriere, etc), acesta este achitat de catre client.

  • Plata: se percepe un avans la rezervarea serviciulu (intre 30% si 50% in functie de situatie), diferenta se plateste la terminarea evenimentului.

  • Termenul de predare al materialelor variaza de la 7 zile la maximum 30 de zile de la finalul sedintei foto/lucrarii/evenimentului, in functie de durata, complexitate, sezon, disponibilitate, incarcare, furnizori externi implicati (daca este cazul), etc. Pentru urgente putem discuta si negocia termenul de predare, in masura posibilitatilor. Predarea materialelor se face on-line sau la sediul furnizorului, dupa caz.

  • Fotografiile se predau in format digital JPEG, editate in stilul propriu (editare profesionala la nivel de baza), in doua variante: rezolutie print (se folosesc pentru printare) si rezolutie web (se folosesc on-line, pentru retele sociale, smartphone, tableta, etc.); nu se predau cadre brute, needitate (acestea nefiind produse finite) iar selectia o face fotograful.

  • Toate detaliile colaborarii se personalizeaza in contract in functie de fiecare caz in parte. Pentru oferte personalizate, va rog sa ma contactati folosind informatiile din pagina de Contact.

  • Unele cadre pot fi alb negru sau sepia, in functie de viziunea si decizia artistica a fotografului.

  • Pentru o cat mai mare siguranta aparatul principal are 2 sloturi de card pe care trag simultan (daca se intampla ceva cu un card, al doilea este backup) iar la evenimente am la mine echipament de backup pentru a fi acoperiti in cazul in care cedeaza ceva. La sediu fac un alt backup al imaginilor pe un hard extern.

Tarife

bottom of page