top of page
  • Writer's pictureGrigorescu Simona

Start sedinte foto de Craciun 2018! :)


Spiridusii au lucrat de zor in ministudio la decorurile pentru sedintele foto de iarna si incet, incet, acestea au prins contur. Povestea noastra de iarna poate sa inceapa! :)

Aceasta poveste este pentru copilasii care il asteapta pe Mos Craciun cu emotie, incepand cu cei care stau in fundulet. Pentru nou nascuti, spiridusii croseteaza alte povesti, pe masura lor. Vom avea activitati diverse: scriem scrisoarea catre Mos Craciun, savuram un pahar de lapte cu ceva bun si dulce, impodobim bradul, citim povesti de sezon, ne jucam cu zapada artificiala si jucarii.

Detalii legate de oferta pentru sedintele foto de Craciun 2018:

- costul: 300 lei;

- locatia: ministudioul din Bucuresti, sector 1;

- perioada: 23 nov. - 21 dec.; update: prelungim perioada pana pe 23 dec.;

- durata: aproximativ 1-1.5 ore de shooting, rezervam timp 2 ore pentru fiecare client;

- avem la dispozitie 3 fundaluri si decoruri tematice plus accesorii diverse incluse (bentite, caciulite, palarii, ochelari, manusi, saluri, cape, etc);

- intre 20 si 30 de fotografii (in functie de dispozitia modelului) editate, in format digital JPEG, livrate online, rezolutie print si web, din care facem cateva cadre si cu parintii;

- o fotografie digitala cu animatie si sunet;

- trei imagini digitale compuse (fereastra, ninsoare si inca una surpriza in functie de inspiratie);

- o felicitare digitala;

- galerie foto online temporara pentru a putea sa impartasiti mai usor cu prietenii si familia povestea voastra;

- copilasii primesc la final o mica surpriza dulce;

- optional album foto slim 15/15 cm, 13 file - cost suplimentar 125 lei;

- optional revista format A5, 8 file - cost suplimentar 65 lei;

- optional tablou pe panza 20/30 cm - cost suplimentar 75 lei.

Programarile se fac telefonic (0726.200.927), in limita locurilor disponibile.

Aveti si posibilitatea inchirierii pe durata sedintelor foto de costumase/rochite tematice pentru copii la pretul promotional de 25 lei (pretul normal este 35 lei); modelele le gasiti aici:

http://petrecerifabuloase.blogspot.com/

Avem si 2 CONCURSURI!

1. Castiga o sedinta foto de Craciun!

Cerintele pentru participare sunt: - Like la pagina de FB Simona Grigorescu Photography daca nu ai dat deja; - Like & Share public la postarea de pe FB care anunta oferta aceasta si concursul; - un comentariu la postarea respectiva cu tag catre 3 prieteni din Bucuresti cu copii sub 12 ani care ar putea sa fie interesati de aceasta oferta.

Concursul se desfasoara incepand din momentul postarii ofertei pe FB pana pe 30 noiembrie 2018 iar castigatorul va fi anuntat pe data de 3 decembrie. Pot participa si cei care au facut deja rezervare.

2. Cine aduce 5 clienti pentru sedintele foto de Craciun primeste gratuit o sedinta foto de primavara sau una de Craciun daca nu a expirat perioada de desfasurare a acestora. Cine aduce 2 clienti pentru sedintele foto de Craciun primeste 50% reducere la o sedinta foto de primavara sau la una de Craciun daca nu a expirat perioada de desfasurare a acestora. Premiul se acorda dupa incasarea clientilor adusi, pentru sedinte foto programate ulterior acesteia. :)

Va doresc succes!

267 views0 comments
bottom of page