top of page
  • Writer's pictureGrigorescu Simona

Sedinte foto de primavara / Paste 2022

Updated: Mar 9, 2022









Sezonul acesta va propun pentru sedintele foto de primavara / Paste un spatiu luminos de 40mp, cu 3 zone amenajate pentru foto (zona dormitor, zona living, zona bucatarie), pozitionat in zona Expozitiei. Vor fi in decor si elemente specifice de Paste.


Detalii legate de pachetul pentru sedintele foto de primavara / Paste 2022


- costul: 400 lei taxa foto plus costul locatiei 150 lei de luni pana vineri (cost total 550 lei) si 450 lei taxa foto plus costul locatiei 150 lei in weekend si sarbatori legale (cost total 600 lei); daca se reze rva 2 sedinte foto legate (aduceti o familie prietena), fiecare familie primeste o reducere de 50 lei;


- perioada: 21 feb. - 17 apr.;


- durata: rezervam 1 ora si jumatate pentru fiecare client, din care aproximativ 60 min. de shooting , fiind necesar timp si pentru probleme administrative;


- numarul fotografiilor variaza intre 30 si 50, in functie de dispozitia si cooperarea modelului, de complexitate si dificultate si de timpul alocat efectiv pentru shooting; acestea se predau editate in stilul propriu (editare profesionala la nivel de baza), in format digital JPEG, livrate online, prin We Transfer, la rezolutie print si web; nu se livreaza fotografii suplimentare brute, needitate (acestea nefiind produse finite), iar alegerea cadrelor editate care se ofera o face fotograful;


- o fotografie digitala cu animatie si sunet (petale cazatoare) cu una dintre imaginile incluse in pachet, alegerea o face fotograful;


- o felicitare digitala (cu una dintre imaginile incluse in pachet);


- galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana) pentru a putea sa impartasiti mai usor cu prietenii si familia povestea voastra;


- discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto, consiliere alegere tinute;


- copilasii primesc la final o mica surpriza dulce;


- predarea materialelor se face in maxim 7 zile prin We Transfer, link-ul pentru descarcare fiind valabill 7 zile de la activarea acestuia; toti clientii care au sedinte programate pana pe 17 apr. le primesc cel tarziu pe 22 apr.


Optional:

- album photobook 20/40 cm (deschis), 15 colaje (30 pagini), print profesional - cost suplimentar 300 lei; oferta 2+1 gratis (albume identice), numai bune de facut cadou bunicilor de exemplu; termenul depinde de furnizorul de print si se discuta separat, se ridica de la mini studio sau se achita separat transportul prin curier; se acorda o reducere de 50 lei la albumele foto comandate in lunile februarie si martie;

- tablou pe panza canvas bumbac 400 gr, intins pe rama sasiu din lemn de brad cu grosime de 2 cm, gata de agatat pe perete, print profesional, 30/20 cm sau 30/30 cm - cost suplimentar 115 lei; termenul depinde de furnizorul de print si se discuta separat, se ridica de la mini studio sau se achita separat transportul prin curier.


Putem discuta si despre alte variante/produse.


Programarile se fac telefonic (0726.200.927), in limita locurilor disponibile care tin de fotograf si de locatie, recomandat cu minim o saptamana inainte de data sedintei foto, cu plata unui avans de 50% din taxa foto. Avansul este nerambursabil in caz de anulare, reprogramare, neprezentare, intarziere mai mare de 15 minute. Va rugam sa respectati ora programarii. Este recomandat sa veniti cu 10 minute mai devreme. Daca intarziati mai mult de 15 minute programarea se anuleaza. Orarul locatiei este 10.30 - 16.00, ultima programare se face pentru ora 14.30 (depindem de lumina naturala).


Nota: Ca formalitati se semneaza un contract de servicii fotografice si o anexa GDPR intre furnizor si beneficiar (cerinte legale).


Cum ne pregatim pentru sedinta foto


Vom avea telefonic o discutie de preconsultare la momentul cand facem programarea, in care va ofer si va solicit diverse informatii, astfel incat sa decurga totul cat mai bine (va dura cam 15 minute).


Puteti sa pregatiti maxim trei tinute (recomand doua), cu pantofi curati, nu incaltaminte de strada. Ca recomandare, sa fie tinute comode, in culori care sa se potriveasca cu decorul si ocazia si sa va asortati intre voi. In acest sezon nu punem la dispozitie accesorii din motive de siguranta.


Reguli de protectie impotriva COVID-19


Intrarea in locatie este permisa conform legislatiei in vigoare.


Fiind in interior, este recomandat ca persoanele prezente sa poarte masca de protectie, aceasta fiind data jos cat timp sunt fotografiate.


In locatie nu se intra cu incaltamintea de strada (doar cu incaltaminte curata, dezinfectata).


La intrarea in locatie folosim dezinfectant.


Nu ne prezentam la sedinta foto daca avem semne de raceala/viroza respiratorie, gripa sau alte simptome asociate cu Covid-19. Daca intervin astfel de cazuri, ne anuntam reciproc cat mai repede posibil si gasim impreuna solutia cea mai buna de rezolvare a situatiei.


Toate aceste masuri sunt pentru siguranta tuturor si trebuie sa le respectam, chiar daca nu ne fac placere si nu sunt comode.





bottom of page