top of page
  • Writer's pictureGrigorescu Simona

Sedinte foto de iarna expres "Bucuria zapezii"




Perioada sedintelor foto de Craciun s-a incheiat, dar nu ne oprim aici. Cum anotimpul alb este abia la inceput, in perioada urmatoare povestea de iarna continua cu sedintele foto expres de iarna "Bucuria zapezii". Acestea sunt potrivite pentru copilasi incepand cu cei care stau bine in fundulet, pana la varsta de aproximativ 10 ani. Spatiul din mini studio permite un numar de maxim 4 participanti.


Detalii legate de pachetul expres "Bucuria zapezii":


- costul: 250 lei in weekend si sarbatori legale, 200 lei in timpul saptamanii;

- locatia: ministudioul din Bucuresti, sector 1, zona Turda;

- perioada: 08 - 28 ian. 2024,  intre orele 12.00-20.00 de luni pana sambata si 10.30-20.00 duminica (ultima rezervare se poate face pentru ora 18.30);

- durata: rezervam 45 min. pentru fiecare client, din care aproximativ 30 min. de shooting , fiind necesar timp si pentru probleme administrative;

- avem la dispozitie 1 decor; - primiti intre 20 si 25 de fotografii (dintre care cateva cadre cu parintii); acestea se predau editate in stilul propriu (editare profesionala la nivel de baza), in format digital JPEG, livrate online, prin We Transfer, la rezolutie print si web; nu se livreaza fotografii suplimentare brute, needitate (acestea nefiind produse finite), iar alegerea cadrelor editate care se ofera o face fotograful;

- cadou o imagine digitala compusa cu ninsoare aplicata (dintre cele incluse in pachet, alegerea o face fotograful). - galerie foto online temporara (cateva zile, maxim o saptamana) pentru a putea sa impartasiti mai usor cu prietenii si familia povestea voastra; - discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto, consiliere alegere tinute;

- copilasii primesc la final o mica surpriza dulce;

- predarea materialelor se face in maxim 7 zile prin We Transfer, link-ul pentru descarcare fiind valabill 7 zile de la activarea acestuia.


Programarile se fac telefonic la numarul 0726.200.927, in limita locurilor disponibile. Este recomandat sa sunati cu minim 3 zile inainte de data sedintei foto, pentru a putea parcurge procedura de rezervare. Rezervarea presupune plata unui avans de 50 lei in timpul saptamanii si 100 lei in weekend si sarbatori legale. Ca formalitati se semneaza un contract de servicii fotografice si o anexa GDPR intre furnizor si beneficiar. Platile se fac prin transfer bancar, contul va fi trecut in contract. Toata procedura de rezervare se face online. Avansul este nerambursabil in caz de anulare, neprezentare, intarziere mai mare de 15 minute. Va rugam sa respectati ora programarii. Este recomandat sa veniti cu 10 minute mai devreme. Daca intarziati mai mult de 15 minute programarea se anuleaza. Avansul este transferabil doar in caz de reprogramare pentru motive intemeiate.


Cum ne pregatim pentru sedinta foto

Vom avea telefonic o discutie de preconsultare la momentul cand facem programarea, in care va ofer si va solicit diverse informatii, astfel incat sa decurga totul cat mai bine (va dura aproximativ 10 minute).

Pregatiti o tinuta, cu pantofi curati, nu incaltaminte de strada. Ca recomandare, sa fie comoda, in culori care sa se potriveasca cu decorul si ocazia si sa va asortati intre voi. Tineti cont ca decorul este cu zapada artificiala, asa ca va rog sa aduceti si caciuli, fulare, manusi, incaltari curate.

Nu ne prezentam la sedinta foto daca suntem bolnavi, avem semne de raceala/viroza respiratorie, gripa sau alte simptome asociate cu Covid-19. Daca intervin astfel de cazuri, ne anuntam reciproc cat mai repede posibil si gasim impreuna solutia cea mai buna de rezolvare a situatiei.


bottom of page