top of page
  • Writer's pictureGrigorescu Simona

Mini sedinte foto de primavara in parc 2024 - Bucuresti - oferta speciala


mini sedinte foto primavara bucuresti

A sosit luna aprilie, numita si Florar, luna florilor. Natura a revenit la viata si parcurile au prins culoare. Este un moment bun sa cream amintiri frumoase in decoruri naturale. In aceasta perioada, pe langa sedintele foto din interior (vedeti aici oferta: https://www.simonagrigorescu.ro/post/sedinte-foto-de-primavara-paste-2024-bucuresti), aveti la dispozitie o oferta speciala pentru mini sedinte foto outdoor. Acestea sunt pentru familii de maxim 5 persoane (formate din parinti si copii) si vor fi gen lifestyle. Vom face impreuna o plimbare relaxata prin parc si eu va voi surprinde interactiunile in imagini cat mai naturale.


Detalii legate de pachet:

- costul: 350 lei in timpul saptamanii si 400 lei in weekend si sarbatori legale;

- locatia: outdoor, in parc (Agronomie sau Herastrau zona Arcul de Triumf) ;

- perioada: 05 apr. - 30 apr. 2024; ideal este sa ne intalnim in locatie cu 90 de minute inainte de apus;

- durata: rezervam 1 ora pentru fiecare client, din care aproximativ 40 min. de shooting;

- primiti 35 de fotografii; acestea se predau editate in stilul propriu (editare profesionala la nivel de baza), in format digital JPEG, livrate online, prin We Transfer, la rezolutie print si web; nu se livreaza fotografii suplimentare brute, needitate (acestea nefiind produse finite), iar alegerea cadrelor editate care se ofera o face fotograful;

- discutie telefonica de informare si pregatire pentru sedinta foto, consiliere alegere tinute;

- predarea materialelor se face in maxim 10 zile prin We Transfer.


Optional:

- album photobook 20/40 cm (deschis), 10/15 colaje (20/30 pagini), poate cuprinde pana la 30/50 cadre, print profesional - cost suplimentar 300/350 lei, oferta 2+1 gratis, numai bune de facut cadou bunicilor de exemplu; termenul depinde de furnizorul de print si se discuta separat, se ridica de la mini studio.

Putem discuta si despre alte variante/produse.


Programarile  se fac telefonic la numarul 0726.200.927, in limita locurilor disponibile. Este recomandat sa sunati cu minim 3 zile inainte de data sedintei foto, pentru a putea parcurge procedura de rezervare si pregatire. Toata procedura se desfasoara online. Ca formalitati se semneaza un contract de servicii fotografice si o anexa GDPR intre furnizor si beneficiar. Rezervarea presupune plata unui avans de 50 lei in timpul saptamanii si 100 lei in weekend si sarbatori legale. Platile se fac prin transfer bancar, contul va fi trecut in contract. Avansul este transferabil doar in caz de reprogramare pentru motive intemeiate, anuntata cu minim 2 ore inainte de ora programarii. Avansul este nerambursabil in caz de anulare, neprezentare, intarziere mai mare de 15 minute. Va rugam sa respectati ora programarii. Daca intarziati mai mult de 15 minute programarea se anuleaza.


Cum ne pregatim pentru sedinta foto

Vom avea telefonic o discutie de preconsultare la momentul cand facem programarea, in care va ofer si va solicit diverse informatii, astfel incat sa decurga totul cat mai bine (va dura aproximativ 10 minute). Pregatiti maxim 2 tinute. Ca recomandare, sa fie tinute in care sa va simtiti bine, timeless, in culori neutre, fara imprimeuri nepotrivite care sa distraga atentia de la subiect sau logo-uri, care sa se potriveasca cu decorul si ocazia si sa va asortati intre voi. Daca doriti, puteti aduce si cateva obiecte de recuzita legate de Paste (sa fie usor de transportat si sa nu deranjeze in timpul plimbarii). Nu ne prezentam la sedinta foto daca suntem bolnavi, avem semne de raceala/viroza respiratorie, gripa sau alte simptome asociate cu boli transmisibile. Daca intervin astfel de cazuri, ne anuntam reciproc cat mai repede posibil si gasim impreuna solutia cea mai buna de rezolvare a situatiei astfel incat toata lumea sa fie in siguranta.

bottom of page