top of page
  • Writer's pictureGrigorescu Simona

Albume foto absolventi 2023 (Bucuresti)

Updated: Apr 4, 2023

Dragi parinti, se apropie finalul de an scolar, iar pentru cei aflati la final de ciclu putem marca momentul oferindu-le o amintire placuta printr-un album foto cu toti colegii si surprinderea in imagini a momentelor speciale de la banchet / balul de absolvire. Mai jos gasiti cateva propuneri si preturi orientative pentru albume, iar la final propunerea pentru servicii foto la banchet / balul de absolvire. Preturile pentru grupe/clase sunt calculate pentru minim 20 de albume. In cazul in care grupa/clasa este mai mica discutam si gasim solutii. Pentru o oferta personalizata va rog sa ma contactati. In functie de numarul copiilor si buget gasim impreuna cea mai buna varianta.

Din punct de vedere administrativ, pentru rezervarea acestor servicii se intocmeste un contract si o anexa GDPR (exista formulare tip pe care furnizorul de servicii foto le personalizeaza pentru fiecare caz). Contractul este semnat de reprezentantul clasei (un parinte) si contine si o anexa cu semnaturile tuturor parintilor sau elevilor majori. Plata se face astfel: 35% la semnarea contractului , 35% inainte de data sedintei foto si 30 % inainte de preluarea albumelor. Toata procedura de rezervare si plata se poate parcurge online.

Ideal este ca sedinta foto sa fie facuta cu minim 4 saptamani in avans fata de data cand doriti sa fie gata albumele. Etapele realizarii albumelor sunt: sedinta foto, editarea fotografiilor, machetarea albumului, verificarea machetei cu reprezentantul clasei si obtinerea "bunului de tipar" (in maxim 3 zile), trimiterea machetei la furnizorul de print, printarea, trimiterea albumelor printate de catre furnizorul de print catre furnizorul de servicii foto de unde un reprezentant al clasei le poate prelua (va semna pentru primire). Fotografiile din album le veti primi si in format electronic prin We Transfer.



Costul include sedinta foto (2 imagini de copil, 2 imagini pentru educator/invatator, 1 foto de grup), editarea fotografiilor, machetarea albumului si transportul prin curier de la furnizorul de print la furnizorul de servicii foto. Coperta este personalizata cu imaginea fiecarui copil.






Costul include sedinta foto (1 imagine de copil, 1 imagine pentru educator/invatator, 1 foto de grup doar la pliantul in 4), editarea fotografiilor, machetarea albumului si transportul prin curier de la furnizorul de print la furnizorul de servicii foto.


Modele noi Pliant in 3



Pentru absolventii de gradinita va propun si o gama de albume deosebite, cu coperti din lemn gravate. Se lucreaza pentru minim 15 copii.

Se pot personaliza. Costul include sedinta foto 2 h (1 imagine de copil, 1 imagine pentru educator), editarea fotografiilor, machetarea albumului si transportul prin curier de la furnizorul de print la furnizorul de servicii foto.


Album Gradinita - Adio gradinita!-pret 75 lei

Dimensiune 15/20 cm, o deschidere. Numarul copiilor se adapteaza in functie de caz. Pretul este calculat pentru 20 de copii.

Album Gradinita cu coperta din lemn gravata-pret 105 lei

Dimensiune 15/15 cm. Pretul este calculat pentru 20 de copii, 3 deschideri.


Album Gradinita cu coperta din lemn gravata color-pret 125 lei

Dimensiune 15/15 cm. Pretul este calculat pentru 20 de copii, 3 deschideri.



Album gradinita stil cutie-pret 90 lei

Dimensiune 9/7 cm. Pretul este calculat pentru 20 de copii.


Albume foto tip revista - 8 file (16 pagini, din care 2 coperta)

Format A4 - pret 70 lei

Format A5 - pret 60 lei

Pretul este calculat pentru minim 20 de bucati, 2 imagini/copil/educator/invatator/diriginte. Coperta este personalizata cu imaginea fiecarui copil. Pentru 20 de copii se poate configura asa: 10 pagini pentru elevi (2 copii/pagina), 4 pagini pentru educator/invatator/diriginte si foto de grup. Pentru 30 de copii se poate configura asa: 10 pagini pentru elevi (3 copii/pagina), 4 pagini pentru diriginte si foto de grup. Pentru 24 de copii se poate configura asa: 12 pagini pentru elevi (2 copii/pagina), 2 pagini pentru educator/invatator/diriginte si foto de grup. Pentru 27 de copii se poate configura asa: 9 pagini pentru elevi (3 copii/pagina), 5 pagini pentru educator/invatator/diriginte si foto de grup. Costul include sedinta foto, editarea fotografiilor, machetarea albumului si transportul prin curier de la furnizorul de print la furnizorul de servicii foto.




Preturi calculate pentru 30 elevi plus diriginte, 2 elevi/pagina, 1 imagine/elev, 9 deschideri (18 pagini, 15 pentru elevi si 3 pentru diriginte si foto de grup):

- Album 30/20 cm - 135 lei;

- Album 20/20 cm - 110 lei;

- Album 20/15 cm - 105 lei.

Preturi calculate pentru 30 elevi plus diriginte, 3 elevi/pagina, 1 imagine/elev, 6 deschideri (12 pagini, 10 pentru elevi si 2 pentru diriginte si foto de grup):

- Album 30/20 cm - 115 lei;

- Album 20/20 cm - 100 lei;

- Album 20/15 cm - 95 lei.


Exemplu de album 30/20 cm cu design 1 pagina de elev cu 2 imagini (portret plus minigrup) si 2 deschideri (4 pagini) pentru foto de grup si diriginte, coperta din piele eco personalizata.



Modele albume absolventi clasa a 8-a si a 12-a



Coperta piele eco personalizata



OPTIONAL


Sedinta foto cu profesorii clasei la scoala (pana la 1 h) - 350 lei/clasa (la pachet cu achizitionarea albumelor).



FOTOGRAFII LA CEREMONIA DE ABSOLVIRE, BANCHET / BAL DE ABSOLVIRE


Fotograf la ceremonia de absolvire (pana la 3 h) - 750 lei/clasa.

Sedinta foto inainte de banchet/balul de absolvire (pana la 3 h) - 750 lei/clasa.

Fotograf la banchet/balul de absolvire (petrecere):

- 500 lei/clasa, pachet 2 h;

- 750 lei/clasa, pachet 4 h;

- 1100 lei/clasa, pachet 6 h;

- 1500 lei/clasa, pachet 8 h.


SEDINTA FOTO INDIVIDUALA PENTRU ABSOLVENTI


Pachetul include sedinta foto individuala (pana la 1.5 h), 25 fotografii digitale editate, album foto tip revista format A4 cu 8 file/16 pag. (inclusiv coperta). Pretul este 600 lei.


388 views0 comments
bottom of page